avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1145 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Fiul meu minor și-a făcut un cont Western Union.
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Fiul meu minor și-a făcut un cont Western Union.

Buna seara! Fiul mei învârsta de 14 și-a făcut un cont Western Union chiar dacă este minor acesta scriind ca are 18 ani, a venit o scrisoare de la Western Union pe care trebuie semnata, pe aceasta scria: Confirmare identificare. Dacă nu facem nimic contul se va închide?

Alte discuții în legătură

Declaratia 201 venituri adsense - limita depunere si alte intrebari raulac raulac Buna ziua, Am inceput din 2012 sa castig bani din Adsense. Pe atunci eram minor si nu prea stiam eu care-i treaba cu impozitele, n-am stiut ca trebuie ... (vezi toată discuția)
Impozitul pe venitul google adsense? 3volut1on 3volut1on Deci acum 3 zile am primit prima mea plata de la google adsense.Metionez ca am 17 ani si anul viitor in august fac 18 ani.In google tos scrie clar ca trebuie ... (vezi toată discuția)
Chemare in judecata pentru majorare pensie alimentara alin.zaharia alin.zaharia Buna ziua, Va rog daca se poate ca cineva sa raspunda punctual la cateva intrebari, raportat la o chemare in judecata pentru majorarea pensiei ... (vezi toată discuția)