avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1286 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozitul pe venitul google adsense?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozitul pe venitul google adsense?

Deci acum 3 zile am primit prima mea plata de la google adsense.Metionez ca am 17 ani si anul viitor in august fac 18 ani.In google tos scrie clar ca trebuie sa am peste 18 ani,de asemnea la western union scrie clar ca trebuie sa fiu major.In ciuda acestor restrictii am primit banii.Acum ce fac?
Cel mai recent răspuns: 3volut1on , utilizator 17:28, 25 Decembrie 2010
bucura-te de ei. =D>
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Decembrie 2010
praporgescu, utilizator
intrebam daca este vreo cale sa-i declar daca sunt minor ,sau daca nui declar este vreo repercursiune?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 201 venituri adsense - limita depunere si alte intrebari raulac raulac Buna ziua, Am inceput din 2012 sa castig bani din Adsense. Pe atunci eram minor si nu prea stiam eu care-i treaba cu impozitele, n-am stiut ca trebuie ... (vezi toată discuția)
Fiul meu minor și-a făcut un cont western union. Jgfh768 Jgfh768 Buna seara! Fiul mei învârsta de 14 și-a făcut un cont Western Union chiar dacă este minor acesta scriind ca are 18 ani, a venit o scrisoare de la Western ... (vezi toată discuția)
Persoana fizica vs elance vs fisc vs adsense :) mironsavan mironsavan Hello, Eu sunt programator de cativa ani si in 2011 mi-am deschis un cont pe elance si AdSense. In aprilie am fost si mi-am declarat veniturile ca Persoana ... (vezi toată discuția)