Am o problema pe care eu o vonsider deosebit de complexa
Am o relatie cu o femeie (momentan de concubinaj de un an de zile)
aceasta are 2 copii minori 6 respectiv8 ani, in acest moment se afla pe rol un proces de incredintare minor...problema este poate un pic ciudata..ea este atacata in instanta de catre parintii ei si fostul concubin..o alianta ciudata...parintii ei urmatesc doar beneficii materiale asta am inteles eu din intampinarea formulata..fostul concubin este recidivist, iar la parintii ei acestia locuiesc intr-un imobil nerevedicat prin succesiune fara cele mai elementare conditii de trai si intr-o state avansata de degradare...copii au fost si sunt inscrisi la scoala in localitatea unde concubina,mama minorilor, are domiciliul...parintii ei au luat copii si acedtia urmeaza cursurile scolii din localitatea lor fara a fi inscrisi acolo..la al doilea termen s-a dispus audierea minorilor de catre d-na judecator si grefiera..s-a procedat corect..eu stiam ca la minori sub 10 ani trebuie sa existe prezenta reprezentantului din partea protectiei copiilor si ceva psiholog
pai tocmai asta este problema...in intampinarea facuta de tatal natural al copiilor acesta mentioneaza ca ei ar fi fost abuzati...consideram ca daca se fac asemenea afirmatii trebuia sa fie prezent si un reprezentant din partea autoritatii tutelare pt a confirma sau infirma acuzatiile ce se aduc
+ ca tatal natural nu doreste copii, doar ca sa i fie incredintati lui, dar domiciliul sa fie stabilit la bunicii din partea mamei minorilor
audierea minorilor a avut loc pe data de 05.12.2019..nu stim ce s-a declarat, dar bunicii au fost pusi sa semneze ceva si s-a spus ca se va tine cont de optiunile minorilor...nu mi se pare corect si normal sa nu se i-a in considerare si sursele lor de venit sau bunicii defapt asteapta pensia alimentara sa intretina copii...eu am un copil incredintat de catre instanta..fosta sotie nu a achitat decat pensia alimentara decat cand isi aduce aminte..am avut formulate 2 plangeri penale pt neplata pensiei...prima in cuantumm de 3700 lei a doua de 7400 lei ambele au fost solutionate fara a fi obligata parata sa plateasca ceva pe motiv ca nu are venituri...deci copii nu vor avea cele necesare daca nu se achita pensiile alimentare?
sunt perfect de acord cu dvs.., dar poate imi spuneti o modalitate de a-i recupera..sa mergem sa ne batem cu ei ca si chiorii...din moment ce nici un organ al statului au spus ca nu intervin ...spune-ti dvs o modalitate legala..sau le ce autoritate sa mai apelam...politie, autoritate tutelara din localitate si prorectia copilului va rog sa le excludeti pt ca au spus clar ca nu intervin..am inregistrari telefonice
bunicii au venit si i-au luat sub pretextul unui eveniment in familie si efectiv au refuzat sa i aduca inapoi..care sunt drepturile bunicilor asupra minorilor si cum au dreptul sa i retina fara o hotarare judecatoreasca? intreb si eu asa