gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

gi-jane2, moderator
 gi-jane2, moderator 	
			 Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator

Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator	    

Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
 Gabriel Klein Kiritescu, utilizator 	
			~ final discuție ~
 MIV	                   

Cum se impart bunurile dobandite in timpul casatoriei daca nu avem copii, iar sotul decedat are o sora fara copii si ambii parinti , adika socrii mei, in ... (vezi toată discuția)
	                    MIV	                   

Cum se impart bunurile dobandite in timpul casatoriei daca nu avem copii, iar sotul decedat are o sora fara copii si ambii parinti , adika socrii mei, in ... (vezi toată discuția)

mugur29	                   

Buna seara.Va deranjez cu o intrebare.Sotia mea este bolnava de cancer si mai are de trait cateva luni.Toata perioada cat a fost bolnava 
,am intretinut-o ... (vezi toată discuția)
	                    mugur29	                   

Buna seara.Va deranjez cu o intrebare.Sotia mea este bolnava de cancer si mai are de trait cateva luni.Toata perioada cat a fost bolnava 
,am intretinut-o ... (vezi toată discuția)

dana211	                   

Buna seara!
  In cazul in care unul dintre soti decedeaza si nu exista  copii cum se impart bunurile dobandite in timpul casatoriei ,Au si fratii sotului ... (vezi toată discuția)
	                    dana211	                   

Buna seara!
  In cazul in care unul dintre soti decedeaza si nu exista  copii cum se impart bunurile dobandite in timpul casatoriei ,Au si fratii sotului ... (vezi toată discuția)