avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... pierdut certificat de inregistrare in scopuri de tva
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

pierdut certificat de inregistrare in scopuri de tva

Va rog sfatuiti-ma cum sa procedez pentru a reusi publicarea la Monitorul Oficial pierderea certificatului in scopuri de TVA, mentionez ca nu mai am nici o copie xerox iar ptr.publicare imi cer "datele de identificare ale actului", insemnand nr. si seria acestuia si nu le am iar cei de la ANAF nu vor sa-mi dea nici scris, nici verbal ca figurez in evidenta lor ca platitor de TVA cu acest act avand seria si nr.....!!!! Va multumesc anticipat!
va sugerez sa mergeti in audienta la directorul AF de care apartineti si sa-i expuneti situatia.Imposibil sa nu se poata rezolva.Rezolvarea o gasiti la ei, deoarece la MO nu are cum sa va publice niste informatii pentru care nu aveti dovada ca ati detinut-o...;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anunt pierdere certificat inregistrare in scopuri de tva ionela11 ionela11 Buna ziua, Am pierdut certificatul cu codul de inregistrare in scopuri de tva pentru o societate comerciala. Cei de la ANAF mi-au spus ca trebuie sa dau anunt ... (vezi toată discuția)
Pierdere carte de munca doacea doacea S-a pierdut o carte de munca emisa in decembrie 1976. Care sunt pasii pentru a recupera vechimea in munca? Am inteles ca primul pas este publicarea in MO, ... (vezi toată discuția)
Trecerea la codul de identificare european din 2010 KFSandor KFSandor Suntem o microintreprindere (SRL) de traduceri, neplatitoare de TVA. Unul dintre clientii nostri, rezident intr-o alta tara a uniunii, ne solicita incepand cu ... (vezi toată discuția)