avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestație radar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestație radar

Buna ziua, a-și dorii sa stiu ce șanse am sa fac contestație la un pv pentru viteza de 101 km/ h in localitate? Menționez ca erau ascunși cu aparat de radar tip pistol. Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:48, 29 Decembrie 2019
Pentru analiza si eventual raspuns la obiect este necesar sa furnizati date relevante
Exista posibilitatea de contestat PV contraventie,de castig in instanta,in anumite conditii meteo,etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare pv radar in miscare gabriel_gavrila gabriel_gavrila buna ziua! zilele trecute am fost surprins de un radar aflat in miscare si sanctionat pentru depasirea vitezei legale + suspendarea permisului. Radarul era ... (vezi toată discuția)
Contestatie politie... DanPadurescu DanPadurescu Am fost prins de radarul mobil,cu viteza de 78km/h,urcand un pod si fiind surprins de masina politiei care cobora.Am specificat politistului ca am sa contest ... (vezi toată discuția)
Contestatie pv viteza GabyDruga GabyDruga As dori sa fac o contestatie la un proces verbal prin care mi-a fost retinut permisul de conducere pentru viteza. In fapt ag constatator mi-a comunicat viteza ... (vezi toată discuția)