avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Anexa magazie lemne
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Anexa magazie lemne

Bună ziua, stăm într o curte comuna în Brașov, și deținem 4 magazii de lemne construite în 1977 fără autorizație, care au fost transformate în garaje sau depozite , construite din cărămidă, placi de beton , acoperise geamuri uși utilități. În anîi 2014 2015 am construit peste magazia existenta un spațiu tot din beton , cărămidă și învelitoare din tablă. În acest an 2019 am fost reclamat de vecina ca nu am autorizație de construcție. A venit politia locală și mi a cerut demolarea în 20 de zile.Precizez ca reclamanta deține același tip de construcție cu toate utilitățile care stâlpii de susținere, zid comun cu mine , placa de beton comună , nu are nici ea autorizație de construcție nici intabulare nici puz , practic acele construcții nu apar nicăieri. Mie politia locala îmi cere demolarea dar în cazul ei a spus ca nu se autosesizeaza , va rog sa mi spuneți ce este de făcut cui sa mă adresez , Mulțumesc frumos un an 2020 bun
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:15, 31 Decembrie 2019
Sesizati oficial autoritatile competente primaria teritoriala,inspectoratul de stat in constructii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raport de expertiza - granituire - partile detin mai mult teren decat in acte marturie marturie Sunt reclamant, (fara aparator) intr-un proces civil cu capetele de cerere: - granituire, - retrocedare teren ocupat de peretele unei magazii, - obligatia ... (vezi toată discuția)
Autorizare construcție Mihai 2019 Mihai 2019 Bună ziua! Pentru un garaj construit din lemn învelit cu tablă și pereții cu europanel de 4cm,pe placă de beton, demontabil, îmi trebuie autorizație de ... (vezi toată discuția)
Constructie pe limita de proprietate ArianaArad ArianaArad Vecinul meu si-a construit casa pana la limita de proprietate, fara nici un geam sau alta deschidere inspre mine. Conform PUZ tebuia sa pastreze o distanta de ... (vezi toată discuția)