avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... BUNĂ ZIUA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

BUNĂ ZIUA

Sunt divorțat, partajul nu este făcut iar pe timpul căsătoriei am cumpărat o casă. Fosta acum nu vrea să vindem casa, nu vrea să îi cumpăr partea ei și nici să o cumpere ea. De plătit impozitul nici nu vrea să audă. Menționez că la adresa respectiva nu locuim niciunul din noi, iar cu trecere timpului casa se va deteriora iar în jurul ei se va creea un paradis pt. șerpi și rozătoare
1. Ce se poate întâmpla dacă nu plătim impozitul pe o perioada îndelungată???
2. Dacă îl plătesc eu cum îmi mai pot recupera vreodată banii???
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 09:34, 31 Decembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Faceți partajul, apoi după partaj îi plătiți fostei o sultă pentru partea ei, iar casa o puteți vinde.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca nu platiti impozit o sa fiti in cele din urma executati silit de către Direcția taxe și impozite locale din cadrul primăriei din localitatea unde aveti imobilul.Solutia e simpla printr-o acțiune de partaj solicitați partajarea bunului ,atribuirea catre dvs cu obligatia de a achita soției sulta corespunzătoare cotei sale părți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un raspuns privind partajul dodorel62 dodorel62 Eu am fost casatorit si in urma casatoriei a rezultat un baiat care acum are 19 ani,iar el sta in prezent cu fosta sotie la apartamentul pe care ea il avea ... (vezi toată discuția)
Prescriptie intrerupta? alinda1 alinda1 buna ziua, in 2006 sotul meu a cumparat un imobil pe care l-a platit integral din banii lui.toate celelalte lucrari de dupa cumparare au fost platite tot din ... (vezi toată discuția)
Partaj apartament alel alel Buna ziua, Am mai multe nelamuriri in ceea ce priveste partajul parintilor mei. Au impreuna un apartament, sunt divortati, iar mama mea locuieste in chirie ... (vezi toată discuția)