avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Documente necesare înființarea unui petshop
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Documente necesare înființarea unui petshop

Bună ziua, doresc sa înființez un magazin de tip petshop unde sa comercializez produse pentru animale de companie cât și animale (pești, animale mici precum hamsteri, broaște țestoase, păsări). Ce documente sunt necesare și cum se pot obține autorizațiile necesare? Este necesar angajarea unui medic veterinar?

Alte discuții în legătură

Deschidere pet shop si farmacie veterinara andreeeavl andreeeavl Buna ziua. As vrea sa mi deschid un petshop si o farmacie veterinara sau punct farmaceutic. Care sunt pasii care trebuie urmati? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Prelucrare miere naturală de albine Dragos Huluta Dragos Huluta Ce cod CAEN trebuie ales pentru o firmă care recepționează, procesează și ambalează miere naturală de albine? (vezi toată discuția)
Caen 4776 alinasilviadeva alinasilviadeva Am un magazin in care vand macare si accesorii pentru animale, conform autorizarii codCAEN 4776. Este necesar sa adaug vreun alt cod? Va rog sa imi spuneti ... (vezi toată discuția)