avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Detin impeuna cu sora mea o casa si terenul aferent in proportie de 5/8 eu si 3/8 sora mea care a decedat acum 9 ani. Sora mea are doi copii dar nici unul nu este interesat sa faca succesiunea pe ntru cele 3/8 al mamei lor, eu as dori sa vand dar sunt legata de nepasarea celor doi nepoti. Ei nu sunt impotriva dar spun ca nu au bani si timp pentru. a face succesiunea, si spun sa ma ocup eu. Stiu ca nu este posibil asa ceva, ce ma sfatuiti sa fac. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 18:18, 2 Ianuarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este posibil sa realizați în instanta succesiunea și partajul solicitând atribuirea imobilului către dvs și plata unei despăgubiri către nepoți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj succesoral ada4dey ada4dey Buna seara, Am si eu o nelamurire: Avem o mostenire la tara care consta in casa cu teren totalizand 2000 m si teren agricol 6000 m.Parintii au decedat.Am ... (vezi toată discuția)
Impozit teren agricol aurelsmeu aurelsmeu Buna ziua, Ma confrunt cu o situatie legata de mostenirea unui teren extravilan si plata impozitului pe acest teren. Urmare a unui partaj judiciar care a ... (vezi toată discuția)
Succesiune pschintee pschintee Salut, avem urmatoarea speta: tatal meu este in situatia de a vinde o proprietate. Proprietatea are titlu de proprietate, pe numele a 3 persoane:mama ... (vezi toată discuția)