avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Înmatriculare în alt județ
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Înmatriculare în alt județ

Mașina pe care vreau să o cumpăr este din județul Satu Mare. Eu locuiesc 'temporar' în județul Maramureș, dar am locuința stabilă în județul Hunedoara. Trebuie să mă prezint neapărat în Hunedoara sau pot să fac actele și din Maramureș?
Trebuie să mă prezint și la RAR cu mașina? Dacă da, când? După sau înainte de contractul de vânzare cumpărare?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 14:18, 3 Ianuarie 2020
inmatricularea se face la domiciliu.
daca masina se transcrie, veti face RAR-ul la scadenta. daca nu a mai fost inmatriculata in Romania, veti merge la RAR inainte de inmatriculare (include si identificarea).
la RAR merge proprietarul masinii: dvs, dupa cumparare sau vanzatorul, inainte de cumparare.
mai multe detalii: [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înmatriculare mașină pe reședință temporara? Cucu. Cucu. Am reședința stabilă pe jud. Hunedoara, dar locuiesc temporar în Maramureș. Mașina e deja cumpărată și e înscrisă pe județul Satu Mare. Pot să o ... (vezi toată discuția)
Transcriere autoturism (posibile probleme) Giorgiana1986 Giorgiana1986 Buna ziua, Am cumparat un autoturism de la un tip din Bucuresti , dar cu numere de Maramures si acte de Maramures (al fostului proprietar) Am facut in ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto Troy74 Troy74 Bună ziua Am cumparat o masină, eu am buletinul de Sibiu unde lucrez și stau în chirie, locuință am in Hunedoara propietate personală, intrebarea este ... (vezi toată discuția)