avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Înmatriculare mașină pe reședință temporara?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Înmatriculare mașină pe reședință temporara?

Am reședința stabilă pe jud. Hunedoara, dar locuiesc temporar în Maramureș. Mașina e deja cumpărată și e înscrisă pe județul Satu Mare. Pot să o înscriu pe Maramureș în acest caz? Proprietarul casei în care locuiesc ar fi de acord.
Cel mai recent răspuns: Carmen Negoiu , utilizator 20:09, 13 Mai 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Desi este tardiv raspunsul, poate foloseste altcuiva: nu, nu merge sa inmatriculati vreun autovehicul altundeva, ci numai unde aveti domiciliul stabil.

(proprietarul casei unde locuiti nu va e de ajutor, cu tot cu buna sa intentie, fiindca inmatricularea se face exclusiv pe domiciliul dvs stabil)

(de ex., daca eu am viza de flotant in jud. Brasov si domiciliul stabil in jud. Craiova - inmatricularea se va face la Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor Craiova, strict. deci unde am domiciliul stabil).

Zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto Troy74 Troy74 Bună ziua Am cumparat o masină, eu am buletinul de Sibiu unde lucrez și stau în chirie, locuință am in Hunedoara propietate personală, intrebarea este ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. vreau sa înmatriculez un autovehicul dar eu am vândut ... Raulgraul Raulgraul Bună ziua. Vreau sa înmatriculez un autovehicul dar eu am vândut apartamentul în care aveam domiciliul, m-am mutat din oras iar acum stau cu chirie și am ... (vezi toată discuția)
Înmatriculare în alt județ Cucu. Cucu. Mașina pe care vreau să o cumpăr este din județul Satu Mare. Eu locuiesc \'temporar\' în județul Maramureș, dar am locuința stabilă în județul ... (vezi toată discuția)