avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vecin recalcitrant, nu permite accesul in apartament ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vecin recalcitrant, nu permite accesul in apartament pentru reparatii

Salutare! Avem in bloc un vecin care a inundat mai multe apartamente si care nu raspunde la usa. Administratorul i-a lasat un bilet pe usa care a disparut, iar lumina e aprinsa. Am oprit apa pe toata coloana pentru a evita extinderea pagubelor. E o persoana ce are probleme psihice, ce refuza sa comunice; in plus are si restante la intretinere. Ce putem face pentru a rezolva situatia? E Politia abilitata sa intre peste el in casa; daca da, un simplu apel la 112 este suficient? De asemenea, exista vreo legislatie aplicabila pentru astfel de persoane cu probleme mentale care cauzeaza daune in bloc? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:15, 3 Ianuarie 2020
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
chemati politia, spuneti-le ca suspectati ca a decedat in casa, a inundat ap si nu raspunde la usa, deci sugur e mort.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor sunt inundata! nu avem asociatie, cui sa ma plang? rozypet64 rozypet64 De o saptamana am o problema cu vecina de la etajul II ( eu locuiesc la etajul I): ma inunda sistematic. Practic de cate ori foloseste apa de la baie, imi ... (vezi toată discuția)
Responsabilitate pentru partile comune, in bloc fara asociatie de proprietari pcman pcman Bună seara, Am următoarea întrebare: c[b]ine este responsabil pentru administrarea și întreținerea părților comune într-un bloc fără asociație de ... (vezi toată discuția)
Apartament inundat annabela annabela Locuiesc la etajul 3 intr-un bloc cu 4 nivele. La etajul 4 locuieste o familie cu grave probleme psihice care de 2 zile m-a inundat in baie. Situatia se ... (vezi toată discuția)