avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... anulare contract achizitie publica
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

anulare contract achizitie publica

Buna ziua. Avem urmatoarea situatie: s-a incheiat un contract de achizitie publica in aprilie, iar cetatenii au aflat despre acest lucru abia in septembrie, cand s-a inceput prestarea serviciilor., practic dupa 5 luni, dintr-un articol de ziar. S-a solicitat o copie a contractului, s-a refuzat eliberarea acesteia si s-a formulat cerere de chemare in judecata. La finalul lunii octombrie, dupa 6 luni de la data incheierii contractului, s-a trimis si copia contractului. S-a formulat plangere prealabila, fara rsapuns din partea autoritatii publice. In contract se prevede ca prestatiile vor fi efectuate dupa aprox 5 luni, timp in care prestatorul va obtine autorizatiile necesare pt. activitatea sa. Este evident ca autoritatea publica a actionat in acest mod pentru a face imposibila o cerere de anulare a contractului, prin depasirea termenului de prescriptie de 6 luni de la data incheierii contractului. Se mai poate solicita in instanta anularea, fara a exista riscul de a fi respinsa pt. ca in cauza a intervenit prescriptia extinctiva? Pe ce temei legal? Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Prescriere, intrerupere, suspendare ? e necesar repunere in termen de prescriptie ? Krissia . Krissia . Am un caz concret pe care poate specialistii ma pot ajuta sa-l lamuresc. 1. Decizie definitiva din ianuarie 2010 - litigiu de munca. Titlu [b]NECUANTIFICAT ... (vezi toată discuția)
Prescriptia extinctiva in noul cod civil RUSU IOAN-ROMULUS RUSU IOAN-ROMULUS Ma intereseaza care este termenul de prescriptie extinctiva in cazul urmator : o Intreprindere Familiala-IF a efectuat o prestare de serviciu unei ... (vezi toată discuția)
Prescriere conform noului cod civil sau conform decret nr.167 /1958 ? oanaportar oanaportar Buna seara ! Va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti ce se poate intampla cu urmatorul caz: - in septembrie 2012, o societate comerciala, care are un ... (vezi toată discuția)