avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie de urmas in cazul inghetarii anului universitar?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie de urmas in cazul inghetarii anului universitar?

buna ziua! as vrea si eu sa stiu daca in cazul intreruperii anului universitar mai beneficiez de pensia de urmas in continuarea anului calendaristic respectiv sau aceasta se va opri si va fi trimisa din nou cand reiau anul universitar? si daca trebuie sa duc vreun document/sa dau vreo declaratie la casa de pensii in acest sens?
Ultima modificare: Vineri, 3 Ianuarie 2020
studenta18, utilizator
Cel mai recent răspuns: jani morandi , utilizator 22:58, 31 Decembrie 2022
Salut , vad ca au trecut deja 2 ani , cum ai rezolvat problema pentru ca si eu sunt in aceeasi situatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie urmas drakin drakin In primul rand vreau sa va multumesc pentru raspuns. In al doilea rand Oficiul Postal ar trebui sa aiba in evidenta in registru sau un document care sa ateste ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas student Matrix999 Matrix999 Buna ziua!Sunt student si beneficiez de pensie de urmas(pentru anul universitar 2021-2022 am depus adeverinta).Doresc sa renunt la facultatea la care studiez ... (vezi toată discuția)
In urma primirii pensiei de urmas am primit o somatie pentru restituirea a o parte din bani sylvya27 sylvya27 Buna ziua! Am primit o pensie de urmas in urma decedarii mamei mele. Aceasta stiam ca se primeste pana la terminarea studiilor. In facultate am avut o colega ... (vezi toată discuția)