avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie copii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie copii

Am 2 fetițe superbe in varsta de 11 respectiv 4 ani. Din februarie anul trecut soția a părăsit domiciliul lăsândule in casa nemancate fugind la mama ei...după 2 zile am căzut cu ea de acord sa le las cu ea pt k asa este normal k fetele sa fie cu ea....In acest timp fata cea mare a aflat k soția avea o relație extraconjugala motivul fiind acesta. Bun...toate bune si frumoase pana in momentul in care copilul a aflat adevarul si mi la spus....de atunci totul sa schimbat copilul spunându mi k nu mai vrea sa stea acolo ..vrea sa stea cu sora ei la mn pt ca mama din 7 zile doar 1 sau 2 le petrece cu ele restul la iubit. Vreau sa va precizez k fata cea mare care a aflat motivul plecării ei mi a spus k este dispusă să vb in instanta oriunde despre situatie si k vrea k ea sa stea cu sora ei mai mik la mn...Vreau să vă mai spun k fetele cu toate k stau la soacra mea care sta la 20 km de mn ...Eu mai mereu le iau si si le duc la scoala si grădiniță în timpul săptămânii...Imi vreau fetele k sa nu mai sufere .....amândouă vor cu mn....ce pot face? Am câștig?

Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 11:10, 4 Ianuarie 2020
Teoretic daca dovediți această situație se poate stabili domiciliul la dvs.Depinde de foarte multe aspecte,ce pozitie va avea soția,ce probe administrati dvs etc.
@Cata86, va rog sa cititi si sa respectati regulamentul acestui forum, multumesc.

A. Reguli de postare a mesajelor
1. Forma

1.1. Mesajele se scriu în limba română. Ne-am dori să se scrie și cu respectarea gramaticii și sintaxei limbii române, dar înţelegem că suntem un forum și nu aula Academiei Române. Exprimarea scrisă este, prin definiţie, mai complicată decât cea orală și, prin urmare, încearcă să te faci înţeles prin ceea ce scrii. Mai ţinem si la respectarea regulilor de baza ale limbajului scris, după cum urmează:

nu este de dorit să folosești scrierea cu „înflorituri” (k, sh, tz, y), cu excepția cazurilor în care pot apărea confuzii pentru că nu poți scrie cu diacritice;


www.avocatnet.ro/forum/main/...
Dacă dovediți că așa stau lucrurile instanța va stabili locuința fetelor la dvs. Un argument în plus este și dorința fetei și faptul că este de preferat ca copiii să crească împreună. Mai sunt și alte aspecte pe care trebuie să șe dovediți, respectiv faptul că aveți condițiile locative, materiale și morale pentru creșterea copiilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am si eu o intrebare dacã ma poate ajuta cineva ... georgelaurentiu88 georgelaurentiu88 pe 15.11.2013 am incheiat un contract de inchiriere la o vila pentru perioada 30.12-3.01.2014 am dat avans jumate din suma si restul sumei urmand a se achita ... (vezi toată discuția)
Intrebare - drepturi copil nascut in belgia marcel_serv87 marcel_serv87 Buna ziua,sunt Roman detasat la munca in Belgia,si de curand sotia mea a ramas insarcinata. Am vrea sa stim daca coplilul nostru se naste in Belgia,va primi ... (vezi toată discuția)
Drepturile elevului georgyana.geo georgyana.geo Buna ziua, Am si eu o problema cu diploma de absolvire a liceului. Am fost la scoala sa-mi ridic diploma dar fara sa observ k are vreo ... (vezi toată discuția)