avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1540 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Perioadă fiscală lunar, nu trimestrial, ce ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Perioadă fiscală lunar, nu trimestrial, ce declarații sunt necesare?

Am schimbat perioada fiscală la lună datorită achizițiilor intracomunitară.
Aș vrea să știu ce declarații trebuie să fac. 300, 390 și 394? Toate 3?
(Pentru PFA în sistem real, plătitor de TVA)
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 19:53, 4 Ianuarie 2020
Da, toate lunar. Cu remarca ca D390 se depune doar daca aveti operatiuni intracomunitare (aceasta oricum ar fi trebuit depusa lunar, pt operatiunile din acea luna).
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Ianuarie 2020
Ioan Petru Butariu, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este necesară declaratia 390 dacă am primit plăți intracomunitare? Petrovic Petrovic Știu că 390 e necesară pentru lunile în care am făcut achiziții intracomunitare. Dacă am primit plată de la client din UE, sunt obligat să fac ... (vezi toată discuția)
Pfa, modificare declarații, 092, modificare declaratii din urmă Petrovic Petrovic Vreau să vă întreb ce declarații trebuie să depun în contextul de mai jos: În decembrie 2018 m-am înregistrat ca PFA, fără TVA, CAEN-uri de sistem ... (vezi toată discuția)
Pfa, achiziții intracomunitare, sunt necesare declarații lunare? Petrovic Petrovic Fiind PFA în sistem real, plătitor de TVA, am efectuat câteva achiziții intracomunitare (bilete de avion și de tren). Am primit și plăți de la client ... (vezi toată discuția)