avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1406 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Indemnizație de creștere a copilului
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Indemnizație de creștere a copilului

Cat timp trebuie sa ai lucrat pentru a lua indemnizație de creștere a copilului?
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 08:44, 6 Ianuarie 2020
~ Conținut șters la cerere ~
Cele 12 luni nu trebuie sa fie consecutive, trebuie doar ca suma lor sa fie minim 12.
Se poate accepta si fractiuni de luna, dar nu mai mult de trei.
Care este data nasterii si ce ocupatie ati avut in ultimi doi ani, anterior acestei date?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie copil adriana_m1981 adriana_m1981 Buna ziua! Doresc sa va intreb daca abia m-am angajat si nu o sa am 12 luni de munca la nasterea copiilui. Poate sa intre tatal copilui in paternal, iar eu sa ... (vezi toată discuția)
Concediu maternitate/ de crestere copil Valias Valias Buna ziua, O prietena de-a mea, insarcinata in 7 saptamani, are contract de munca (perioada determinata) din 29 octombrie 2012. Data aproximativa a nasterii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.daca sunt eleva ,clasa a 10 a la liceu tehnic ,învatamant ... Mariana Cocor Mariana Cocor Buna ziua.Daca sunt eleva ,clasa a 10 a la liceu Tehnic ,învatamant profesional si am frecventat cursurile fara oprire ,pot lua indemnizatie crestere copil ... (vezi toată discuția)