avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatia pt cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatia pt cresterea copilului

Pot beneficia de indemnizatia pt cresterea copilului daca in ultimi 4 ani am lucrat in afara tari si in ultimele 3 luni de sarcina vreau sa ma angajez in RO.? Ce ar trebui sa fac? Multumesc frumos.
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Ianuarie 2020
Bibicu27, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:49, 7 Ianuarie 2020
Termenul de depunere a actelor pentru indemnizatia pentru CCC ,in situatia in care nu indepliniti conditiile prevazute de lege pentru a beneficia de concediu si de indemnizatia de maternitate, este de 60 de zile lucratoare de la data nasterii copilului.

Termenul de depunere a actelor pentru indemnizatia pentru CCC ,in situatia in care indepliniti conditiile prevazute de lege pentru a beneficia de concediu si de indemnizatia de maternitate, este de 60 de zile lucratoare de la data incetarii concediului de maternitate.
Este vreo problema daca lucreaza simultan in Ro si Irl?
Legislatia romaneasca permite sa ai doua sau mai multe contracte de munca in acelasi timp.
Si nu scrie ceva de un contract incheiat in alta tara, asa ca...se poate.
Doar ca o sa trebuiasca sa le suspende pe ambele pe perioada cat primeste indemnizatia si sa locuiasca in Romania cu cel/cea mica.
Bibicu27 a scris:

Este vreo problema daca lucreaza simultan in Ro si Irl?

Ar fi o problema .. practica .... legata de tipul c.i.m. incheiat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completarea adeverintei de venit pentru concediu pentru cresterea copilului rraicu rraicu Buna seara! Am si eu o nelamurire vizavi de completarea unei adeverinte de venit pentru concediu pentru cresterea copilului: I. Referitor la îndeplinirea ... (vezi toată discuția)
Durata maxima a concediului postnatal si concediul de ingrijire copil dalias dalias Am urmarit discutiile din forum si majoritatea se refera la cele 42 de zile minime ale concediului postnatal. 1. Exista si vreo limita maxima? Poate fi de ... (vezi toată discuția)
Concedii indemnizatii irinuka2005 irinuka2005 una ziua M-ar interesa si pe mine urmatoarea problema: O persoana trebuie sa nasca in martie 2012.Isi poate lua concediu 84 zile inainte de nastere si 42 ... (vezi toată discuția)