avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ce drepturi are tatăl in această situație ?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ce drepturi are tatăl in această situație ?

Buna ziua ! Am 21 de ani,iar în urma cu 4 ani am născut o fetiță. La momentul respectiv tatăl n-a vrut să o recunoască. Iar acum,tatăl fetiței dorește să se judece cu mine . Mentionez ca fetita este luata în plasament de către părinții mei ,bunicii fetei . In certificat tatal este necunoscut. Doresc sa stiu care sunt pasii de urmat deoarece ma amenință că imi va lua fata .
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:29, 7 Ianuarie 2020
aha. Nu aveti sanse decat sa treziti in el dorinta de a va sicana el mai tare. Incercati sa ajungeti la o intelegere, poete fi un tata pt copil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tatăl inexistent în certificat de naștere AnaMaria40 AnaMaria40 Buna seara. Am si eu o intrebare. Va rog sa imi răspundeți. Fiica mea de 23 de ani are o fetiță de 2 ani. În certificatul fetiței nu apare numele ... (vezi toată discuția)
Custodie Ruxandra2329 Ruxandra2329 Buna seara, Sunt mama a unei fetite de 5 ani si jumatate. Nu am fost casatorita si m-am despartit de tatal fetei in perioada cand eram insarcinata. In timpul ... (vezi toată discuția)
custodia copilului cristina282008 cristina282008 Am avut o relatie de 10 ani, din care 7 am locuit impreuna, din aceasta relatia am un copil de 6 ani. . Nici unul dintre noi nu doreste sa ajunga in instanta ... (vezi toată discuția)