avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Frauda electorala in Romania
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Frauda electorala in Romania

La noi ca la nimeni! Nu gasesc decat o singura explicatie : ca unii oameni si-au pierdut mintile! Nimeni si nimic nu poate justifica pierderea libertatii pentru ce?! Pentru vot dublu , triplu sau mai stiu eu de cate ori!
Oricum....este o incredibila lupta la baioneta! Oamenii cinstiti care nu mai suporta regimul si ies la vot contra infractorilor care voteaza de n ori ! A se vedea si cazurile de mita efectiva -- viceprimarul din Stefanesti urmarit de politie si primarul din Cernica! Nu mai spun ce se intampla la sate unde oamenii necajiti sunt pacaliti pe fata de primarii care mai deunazi carau galeti cu masinile politiei comunitare!Iar sectia de votare speciala de la gara de Nord este inchisa fiindca un membru al comisiei de votare a fost prins cu mai multe buletine de vot in alb!!!!!!! Incredibil!
Toate posturile de televiziune ne invadeaza cu astfel de stiri! Iar chestiunea cu intreruperea electricitatii pe care zilele trecute nu am vrut sa o comentez fiindca mi se parea o exagerare , se pare ca acum a inceput sa functioneze!
Si in toate aceste conditii Occidentul se uita la noi! Cred ca se holbeaza fiindca nu cred sa mai aiba ocazia sa vada asa ceva nici in filme!
Ce parere aveti?
B-)
Suntem de rasul lumii! Ma rog, a acelei parti de lume unde libertatea chiar conteaza si din care ne placea sa credem ca facem parte.
Salutare si numai bine !
Romanului slab de ingeri si "sinucigas" i se potriveste motto- ul acesta :
" Capul sec ma tine- n viata
Si plutesc la suprafata . "
Cu stima !
:secret:

De frauda la alegeri inca nu vom scapa prea curand :"> Dar cred ca exista asa ceva si in alte tari, nu doar aici...

Sa devenim fiecare mai responsabil si sa mergem la vot, se pare ca e singura solutie de a diminua efectele farudelor de diverse feluri.

Iar schimbarile pe care le vrem sper sa devina astfel posibile.. in urmatorii 20 de ani B-)
Chiar am ajuns de rasul lumii ...cu asa ceva ... stie cineva daca dau raspuns la 1813 pe Vodafone unde ajunge acest mesaj ... am primit 5 mesaje de la acest numar ... ;)
freeelis a scris:

Chiar am ajuns de rasul lumii ...cu asa ceva ... stie cineva daca dau raspuns la 1813 pe Vodafone unde ajunge acest mesaj ... am primit 5 mesaje de la acest numar ... ;)

[ link extern ]
Sunt un fel de spam pe mobil! Daca dai sms la acel numar nu faci decat sa iti arunci banii pe fereastra!

Referitor la frauda...ia amploare! Au inceput sa apara la TV stiri pe Realitatea si pe Antena 3 ca au fost prinsi oameni care aveau mai multe buletine de vot! Astia nu se joaca ....vor cu certitudine sa intre la inchisoare!

Alte discuții în legătură

Cu cine votati ? Costinel Burca Costinel Burca Pentru ca topicul cu cine ati votat a fost admis , inseamna ca si topicul cu cine votati este permis . ... (vezi toată discuția)
Unde fugim de alegerile astea? Ana-Maria  Dutescu Ana-Maria Dutescu Doamne, de ce m-ai pedepsit sa ma nasc in Romania? La 20 de ani de la caderea ceausismului astept cu interes caderea basescismului, am ajuns sa-l vad pe ... (vezi toată discuția)
Cu cine ati votat? lilicrin lilicrin Stiu ca votul este secret, dar haideti sa facem un mic sondaj si o adunare sa vedem, dupa parerea forumului AvocatNet, cine ne va fi presedinte in urmatorii 5 ... (vezi toată discuția)