avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 175 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Consilier si casier ??? Este posibil fara ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Consilier si casier ??? Este posibil fara incompatibilitate

Daca sunt angajat pe functia de executie de consilier la primarie la serviciul Taxe si impozite locale mai imi pot lua un al 2 job la juma de norma ca si casier la o firma de constructii ? Sau o sa ma aflu in incompatibilitate din cauza legii functionarilor publici .Multumesc
Cel mai recent răspuns: madalina0106 , utilizator 12:32, 7 Ianuarie 2020
Legea 161/2003
Art. 96

(1) Funcţionarii publici, funcţionarii publici parlamentari şi funcţionarii publici cu statut special pot exercita funcţii sau activităţi în domeniul didactic, al cercetării ştiinţifice, al creaţiei literar-artistice. Funcţionarii publici, funcţionarii publici parlamentari şi funcţionarii publici cu statut special pot exercita funcţii în alte domenii de activitate din sectorul privat, care nu sunt în legătură directă sau indirectă cu atribuţiile exercitate ca funcţionar public, funcţionar public parlamentar sau funcţionar public cu statut special, potrivit fişei postului.
.........
Deci sa inteleg ca pot sa imi fac pt ca nu am pe fisa postului nici una din atributiile casierului
Da, puteti face asa ceva...insa mai intrebati si la consilierul de etica din cadrul institutiei dvs sau la ANI.
Multumesc frumos !!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fuctionarul public ionela_san ionela_san daca o persoana este functionar public poate detine o societate SRL:stunned: (vezi toată discuția)
Functionar public - cenzor la asociatie de proprietari m-n-g m-n-g Buna ziua! Un functionar public poate ocupa functia de cenzor la asociatia de proprietari? Sa nu fie incompatibil. Va multumesc! (vezi toată discuția)
Incompatibilitate funcționar - profesor Beni1984 Beni1984 Bună ziua! În județul Arad, niște funcționari au fost declarați incompatibili pentru că erau și angajați ai unor școli. Dacă un funcționar public ... (vezi toată discuția)