avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1741 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Versuri şi Epigrame Cadoul meu -Concurs
Discuție deschisă în Versuri şi Epigrame

Cadoul meu -Concurs

E Sf Nicolae! Si m-am gandit sa va fac un cadou.Asa ca, (dupa consultarea d-lui Valeriu, moderatorul acestei sectiuni) am placerea sa va anunt lansarea ,maine de dimineata, ora 10, a unui concurs de epigrame ,pe tema data, cu premii surpriza. Astfel incat ramaneti pe receptie.
Regulamentul si alte conditii de participare le voi posta maine in topicul dedicat concursului.Pentru ca in topicul dedicat nu vor fi postate decat creatiile, alte pareri , propuneri observatii, ( critici nu!), le puteti posta aici.
Ceea ce ne propunem este relansarea Epigramelor in cadrul forumului Avocatnet, si bineinteles trecerea la un nivel superior.
Toate cele bune!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:01, 9 Decembrie 2009
Sa fie intr-un ceas bun !:luck:
Ultima modificare: Duminică, 6 Decembrie 2009
ContSters109653, utilizator
Sa dea DUMNEZEU !:D
Sa trecem la un nivel superior!=D>
Va salut! sper sa putem sa trecem in orele urmatoare, in zilele urmatoare peste bucuria sau tristetea electorala, si sa ne putem intoarce , sa ne gasim linistea prin arta.
N.Steinherdt spunea ca singura cale de iesire dintr-un univers concentrationar, oricare ar fi acesta, este credinta.
Imi place sa cred ca si arta la fel. Deaceea va astept creatiile pentru concursul pe tema data.Tema este cred generoasa "Cadoul de criza", timp de executie este, la treaba deci!
Sper ca deseara la revenirea pe site sa pot posta epigramele dumneavoastra in topicul dedicat concursului.O zi frumoasa va doresc!
Ultima modificare: Luni, 7 Decembrie 2009
stelarman, utilizator
E bine sa participe cat mai multi la concurs!
Cautati idei si poante cat mai originale (se puncteaza bine).
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concurs de epigrame (1) stelarman stelarman Buna dimineata! Asa cum v-am promis , incepand cu ora 10, lansam astazi primul concurs de epigrame de pe forumul Avocatnet.ro. Personal sper intr-o ... (vezi toată discuția)
Modificare denumire forum epigrame Alin Popescu Alin Popescu Buna seara, Pentru a preintampina discutiile legate de calitatea creatiilor scrise in forumul Epigrame, dar si pentru ca e clar ca exista apetenta pentru ... (vezi toată discuția)
Sa continuam frumos! Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR Dragi colegi Se pare ca m-am tinut de cuvant si am facut oarece curatenie si ordine. Imi cer scuze celor carora le-am sters creatiile si interventiile dar ... (vezi toată discuția)