Adrian ALBU 
	    	Avocat

Adrian ALBU 
	    	Avocat	    

Gianina Sarboaia 
	    	Utilizator

Gianina Sarboaia 
	    	Utilizator	    

Adrian ALBU 
	    	Avocat

Adrian ALBU 
	    	Avocat	    

Gianina Sarboaia 
	    	Utilizator

Gianina Sarboaia 
	    	Utilizator	    

adrian ioan	                   

buna seara,as dori sa stiu ce acte am nevoie ptr. preschimbare certificat de nastere (vezi toată discuția)
	                    adrian ioan	                   

buna seara,as dori sa stiu ce acte am nevoie ptr. preschimbare certificat de nastere (vezi toată discuția)

danrazvanionescu	                   

Sunt plecat din tara si voi avea termen intr-un proces cu o zi dupa ce ma intorc. Intrebarea mea este daca pot delega un prieten sa studieze dosarul pe pentru ... (vezi toată discuția)
	                    danrazvanionescu	                   

Sunt plecat din tara si voi avea termen intr-un proces cu o zi dupa ce ma intorc. Intrebarea mea este daca pot delega un prieten sa studieze dosarul pe pentru ... (vezi toată discuția)

ilirjan24	                   

buna ziua.am si eu o intrebare...cum este posibil ca parinti unei majorene nu poate scoateva ,ultumesc un certificat de nastere de la primarie,nici macar cu ... (vezi toată discuția)
	                    ilirjan24	                   

buna ziua.am si eu o intrebare...cum este posibil ca parinti unei majorene nu poate scoateva ,ultumesc un certificat de nastere de la primarie,nici macar cu ... (vezi toată discuția)