avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... diferende cu un subaltern (nu am nicio vina)
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

diferende cu un subaltern (nu am nicio vina)

Buna ziua,

Am in subordine un debutant care nu s-a pus la punct cu cerintele din fisa postului (la angajare nu stia nimic, i-am aratat ceea ce are de facut, unde trebuie sa se documenteze). A gresit de mai multe ori ceea ce facea, i-am explicat calm ca a gresit). zilele trecute, a gresit din nou, si am ridicat tonul la el, explicandu-i ceea ce a gresit (procedura de lucru, intocmirea documentelor) . M-a inregistrat cu telefonul, si s-a dus la toti sefii mei (director executiv, tehnic, productie, general) si le-a pus inregistrarea spundu-le ca nu poate sa mai lucreze in asemenea stres. Ieri am aflat intamplator ca m-a inregistrat. Acum este in medical. Am dovezi ca a gresit (am cautat parte din documentele gresite si le-am pus intr-un dosar). Nu l-am jignit, nu i-am cerut in plus de ceea ce are de facut (oricum nu stie mare lucru). Ce pot sa fac? Am ramas masca, ca m-a inregistrat! Are voie sa faca asa ceva? Pot considera ca m-a hartuit? Va rog ajutati-ma ca m-a uluit comportamentul acestuia. scrie undeva ca poate face asa ceva?

Alte discuții în legătură

Jignit la locul de munca Madalin196 Madalin196 Jignit la locul de munca.... Buna seara! Am o problema la locul de munca ,șefa mea are covid și în locul ei a lăsat un coleg de munca ,el este tehnician pe ... (vezi toată discuția)
Politie sau protectia consumatorului? elena_71e elena_71e buna seara! am intrat astazi intr-un chiosc de ziare insotita de fiul meu de 5 ani pentru a depune un talon cu un anunt pen tru un ziar; urna respectiva era la ... (vezi toată discuția)
Bună ziua mă confrunt cu o problemă destul de delicată la ... Bogdyy80 Bogdyy80 Bună ziua Mă confrunt cu o problemă destul de delicată la serviciu.Acum doi ani m-am angajat la o firmă la solicitarea unui fost coleg care a plecat de ... (vezi toată discuția)