avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cadouri angajati trebuiesc specificate intr-un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cadouri angajati trebuiesc specificate intr-un contract de munca?

Buna ziua,

Am avut contractul suspendat pentru crestere copil anul trecut, am revenit anul acesta dar nu am primit cadoul de sfarsit de an acordat copiilor angajatilor in varsta de max 14 ani,
Am solicitat in scris lamuriri cu faptul ca nu am primit cadouri pentru cei 2 copii si mi s-am raspuns ca nu se acorda angajatilor cu ctr suspendat,

Doresc sa fac o sesizare la ITM pe acest subiect, deoarece nu mi se pare normal sa nu primesc acele cadouri chiar daca am contractul suspendat deoarece nu se specifica in niciun document intern ca se acorda cadouri doar angajatilor activi.Valoarea acelor cadouri este sub 150 ron, deci deductibil.

Pot face o sesizare in acest sens, exista o lege in care specifica ca acele cadouri trebuie trecute intr-un act aditional?
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Discriminare morty morty Buna ziua, Sunt angajat in cadrul unui hypermarket avand contractul de munca suspendat pentru crestere copil cu handicap 3-7 ani.Firma a acordat cadouri de ... (vezi toată discuția)
Cadou craciun: tichete cadou si bani ContSters73874 ContSters73874 Buna ziua, Unitatea a acordat de Craciun ”cadou” angajatilor [b]in valoare totala de 400 ron / pers[/b]., (total 10 angajati = 4.000 ron), ... (vezi toată discuția)
Impozitare prime paste Silvia Dumitru Silvia Dumitru Buna ziua, Sub ce forma ar trebui sa dea angajatorul prima angajatilor de Paste.(sa se impoziteze mai putin) Sub forma tichetelor cadou , am inteles ca se ... (vezi toată discuția)