avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Credit in germania neplatit
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Credit in germania neplatit

un bun prieten din Germania a facut un credit aici de 20.000€ si apoi a plecat in Romania nu vrea sa mai plateasca, a spus ca nu are absolut nimic pe numele sau.
Eu i-am spus ca este penal si se poate alege cu puscarie, iar el neaga
Ca o informatie pentru mine care sa ma ajute cand mai dau de astfel de oameni, care sunt cauzele si ce se poate intampla?
Cel mai recent răspuns: Oinformatie , utilizator 13:59, 9 Ianuarie 2020
Depinde de legislatia de acolo, ce pedepse prevede pentru asemenea fapte...
Se va incerca executarea lui silita, candva se va angaja, va iesi la pensie, va mosteni ceva..
Puscarie nu va face ca e greu de dovedit intentia de a lua fara sa vrea sa plateasca.

gi-jane2 a scris:

Se va incerca executarea lui silita, candva se va angaja, va iesi la pensie, va mosteni ceva..
Puscarie nu va face ca e greu de dovedit intentia de a lua fara sa vrea sa plateasca.
[/quot

El are o situatie mai urata, maicasa are probleme mari de sanatate si era intr-o criza de bani, nu are cine sa il ajute, taicaso i-a lasat acum 10 ani.. alta posibilitate nu avea si il inteleg
Ultima modificare: Joi, 9 Ianuarie 2020
Oinformatie, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, as vrea sa va întreb ce se poate intampla daca o ... PsPlus PsPlus Buna ziua, as vrea sa va întreb ce se poate intampla daca o persoana de origine Română face un credit bancar in Germania si nu plătește creditul, ... (vezi toată discuția)
Sustragere de la executarea pedepsei- extradare? alex f alex f Buna. Un prieten a condus un autovehicul neinmatriculat fara a posedă permis de conducere și a primit 2 ani si 4 luni inchisoare cu executare. S-a sustras de ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar pt cumparare cota parte imobil Bizkit Bizkit Sunt impreuna cu fratele meu mostenitoarea unui imobil (respectiv apartament cu 3 camere in jud Brasov).Am dezbatut mostenirea imediat dupa decesul si celui ... (vezi toată discuția)