avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 236 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Rate la banca
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Rate la banca

Am o datorie la bancă de ex data scadenta 20 a luni și nu plătesc indiferent din ce motive la timp i tirziu și plătesc în data de 10 a luni următoare în contract scrie ca am dreptul sa plătesc cu i tieziete de 30 zile ei ma suna deja după 2,zile la orce ora chear și șimbata și ma amenință.Acum ca au fost sărbători din 20 dec totul a fost închise am făcut un virament a plăti în 30 eu am făcut dovada plăti ei nu găsesc însă bani și ma suna pt bani ce pot face în aceasta situație. Cind se considera ca au trecut 30 de zile de neplata?
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 09:00, 9 Ianuarie 2020
Sigur este vorba de o banca si nu de vreun IFN?
Le mai trimiteti odata confirmarea de plata si gata.
Si incercati sa platiti pe 10 ale luni factura scadenta pe 20, sa nu mai intarziati...
sau sa modificati data platii...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rata la banca marimarimokus marimarimokus Am un credit bancar și se mai întimpla sa nu pot plăti la timp asta înseamnă i tirziere de 3 sapamini nici odată mai mult. Dar ei deja la prima zi i ... (vezi toată discuția)
Credit cu plata la zi!!! restant pt ce nu am beneficiat??? julius.jr julius.jr In 30-oct-2008 mama a luat bani pt un credit de nevoi pers de la o banca. A luat 2200ron cu 48 de rate calculat de banca sa plateasca 4900ron.A convenit cu ... (vezi toată discuția)
Asigurare facultativa groupama si pad danmannyi danmannyi Afectați de inundațiile din 1 Iunie in com Salistea județul Alba Suntem afectați de inundațiile produse in zona noastră si de doua zile sunam la sediu ... (vezi toată discuția)