avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... DESPAGUBIRE LA DIVORT ANI CASNICIE
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

DESPAGUBIRE LA DIVORT ANI CASNICIE

Sunt casatorita de 13 ani. De doi ani sotul este plecat in strainatate la munca. Vine doar de Paste si de Craciun.
De cateva luni imi aduce tot felul de injurii si nu mai trimite bani pentru mine si copil si ia si alocatia copilului acolo.
La un foarte posibil divort imi poate cere bani ca am fost casatoriti 13 ani?
Eu ce ii pot cere? Citisem ceva de daune morale, avand in vedere ca am primit o scrisoare de la cineva de acolo care spune ca el are pe cineva acolo pe care o da drept sotia lui.
Multumesc.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 18:48, 10 Ianuarie 2020
Nu conteaza ca nu vrea sa divorteze si nu poate cere si obtine despagubiri.
Dna amestecați diverse noțiuni într-un talmeș balmeș formidabil.Nu mai bine mergeți la un av in orasul dvs ,platiti ca si consultație suma modica pmodică și va lămuriți ce se poate sau nu se poate solicita si obține într-un divorț.Eu vreau sa va cer acum.1000 de euro pt sfaturile oferite azi pe forum,credeti ca pot sa-i obtin de la dvs?
Consultanții nu rezolvă gratuit probleme la telefon sau pe email se scrie pe pagina, dar nu scrie ca se taxeaza scrisul pe acest site, altfel nu ar mai scrie nimeni. In plus nu v''am obligat sa imi raspundeti, ati facut''o benevol. Chiar nu inteleg atitudinea dumneavoastra.
Daca insa ati vrut sa faceti o paralela la ce ar putea cere sotul la divort, gen chestii imposibile, atunci da, este logic ce spuneti ca nu poate cere.
O sa vina si vremea sa merg la un avocat, cu siguranta.
Ultima modificare: Vineri, 10 Ianuarie 2020
Diamandi, utilizator
Dna în cele din urmă a-ti inteles sensul mesajului asa cum si eu pot sa formulez o cerere absurdă și sa va cer 1000 de e pt sfaturile primite tot la fel de absurde sunt și sustinerile soțului și poveștile pe care vi le spune.Pe lângă sutele de clienti am raspuns și la sute de mesaje pe acest forum si am inteles foarte bine cum functioneaza psihologia atat a soției cat si a soțului cand se hotărăsc să divorteze,amenințările cu "nu o sa mai vezi copilu'l,obtin custodie unică pana la cele de genul celor afirmate de soțul dvs.

Diamandi a scris:

Consultanții nu rezolvă gratuit probleme la telefon sau pe email se scrie pe pagina, dar nu scrie ca se taxeaza scrisul pe acest site, altfel nu ar mai scrie nimeni. In plus nu v''am obligat sa imi raspundeti, ati facut''o benevol. Chiar nu inteleg atitudinea dumneavoastra.
Daca insa ati vrut sa faceti o paralela la ce ar putea cere sotul la divort, gen chestii imposibile, atunci da, este logic ce spuneti ca nu poate cere.
O sa vina si vremea sa merg la un avocat, cu siguranta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort Informati Informati Daca sotul afla ca sotia la înșelat cu mai multi barbati si a luat si o suma mare de bani din casa, la proces poate avea castig de cauza sotul? (vezi toată discuția)
Despagubiri dupa divort LUCY04 LUCY04 Buna ziua. As vrea sa ma ajutati si pe mine cu un sfat. Tatal meu a inaintat o cerere de divort la Judecatoria sect 1 impotriva mamei mele dorind ca divorul sa ... (vezi toată discuția)
Bună seara, la divorț pot cere plata unei compensatii dacă ... elena-ramona elena-ramona Bună seara, la divorț pot cere plata unei compensatii dacă în timpul căsătoriei am dobândit mai multe probleme de sănătate? Acum stau în chirie si ... (vezi toată discuția)