avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Pt mansarda
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Pt mansarda

Buna ziua daca stau la ultimu etaj la un bloc de garsoniere ce acte miar trebui pt a ridica o mansarda sau cum se procedeaza
Ultima modificare: Joi, 9 Ianuarie 2020
Luciansnd23, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:29, 9 Ianuarie 2020
Buna ziua,
Mergeti la primarie si intrebati acolo daca se poate face ce doriti dvs.
Este procedura complexa care implica acordul tuturor proprietarilor,al asociatieid e proprietari al autoritatilor publice teritoriale
Pentru completa si corecta dv informare referitor la schimbarea destinatiei partii comune condominiu studiati atent disp L nr 196/2018

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uscatoria de la bloc mihaela_alexandra_26 mihaela_alexandra_26 Buna ziua! Am si eu o întrebare referitoare la folosirea uscătoriei. In apartamentul in care locuiesc nu am balcon, nici posibilitatea de a face unul (stau ... (vezi toată discuția)
Mansardare pod bloc Ing3ras86 Ing3ras86 Buna ziua Locuiesc la ultimul etaj al unui bloc cu 4 etaje. Acoperisul acestui bloc dispune de un pod. Accesul la pod se face printr-o usa din scara ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog sa ma ajutați, dacă exista cumva o lege care ... OanaMihaelaArvantidis OanaMihaelaArvantidis Buna ziua! Va rog sa ma ajutați, dacă exista cumva o lege care obliga proprietarii unor locuințe aflate la mansarda unui bloc, la plata unei părți din ... (vezi toată discuția)