avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverință de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverință de munca

Bună ziua.Problema mea este următoarea: In perioada 1991-1994 am lucrat ca zilier la Rodipet SA.Am beneficiat de concediu medical, prenatal, postnatal.Fiind zilier nu mi sa făcut carnet de munca doar contract.Va rog îndrumați mă unde să merg să scot o adeverință precum am lucrat acolo
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:10, 9 Ianuarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De aici:
SC Network Press Concept SA (fosta Rodipet) prin Administrator Judiciar S.O.S. INSOLV SPRL
Calea Dorobanţilor nr. 102-110 Bl:2 Sc:B Ap:62 - Bucuresti sect 1

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa+plata salariilor tandes tandes Buna seara.Sunt angajata la o societate de difuzare a presei care este in insolventa din iunie 2011.As dorii sa stiu daca vor fi probleme cu plata salariilor ... (vezi toată discuția)
Carte de munca menacao menacao Buna seara!am lucrat din anul 1995 pana in anul 1998-la rodipet in judetul suceava.Din anul 1999 am plecat din tara.as vrea sa stiu de unde si daca imi mai pot ... (vezi toată discuția)
Recuperare carte de munca - lichidator judiciar ElizaBV ElizaBV Buna ziua! Problema mea este urmatoarea: Am lucrat pentru societatea Rodipet SA acum cativa ani, iar acum incerc sa imi recuperez cartea de munca pentru a ma ... (vezi toată discuția)