ContSters54221 
	    	Utilizator

ContSters54221 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 carmenliv	                   

Un angajat roman (conducator auto) are curse in U.E.  timp de 2 luni - Spania, Franta, Germania - salariul negociat conform CIM este 975 lei +diurna. Ce ... (vezi toată discuția)
	                    carmenliv	                   

Un angajat roman (conducator auto) are curse in U.E.  timp de 2 luni - Spania, Franta, Germania - salariul negociat conform CIM este 975 lei +diurna. Ce ... (vezi toată discuția)

siro	                   

Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca in perioada 24.09.2014 ora 11( iesit din tara) - 28.09.2014 ora 23,30(intrat in tara) sunt 5 zile de diurna externa, sau 4 ... (vezi toată discuția)
	                    siro	                   

Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca in perioada 24.09.2014 ora 11( iesit din tara) - 28.09.2014 ora 23,30(intrat in tara) sunt 5 zile de diurna externa, sau 4 ... (vezi toată discuția)

ban gheorghe	                   

va rog sa imi spuneti cum se calculeaza diurna unui sofer (vezi toată discuția)
	                    ban gheorghe	                   

va rog sa imi spuneti cum se calculeaza diurna unui sofer (vezi toată discuția)