avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concdiu de odihna neefectuat 2019
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concdiu de odihna neefectuat 2019

Buna ziua.Sunt in CM din luna Martie 2019 diacnostic cancer,ce se intimpla cu zilele de c.o. neefectuate avind in vedere ca boal este incurabila? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:34, 10 Ianuarie 2020
~ Conținut șters la cerere ~
Se pot lua după terminarea concediului medical, iar în caz de încetare a c..i.m. se compensează in bani.
Se pot lua după terminarea concediului medical, iar în caz de încetare a c..i.m. se compensează in bani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata concediu neefectuat andrey78 andrey78 In cazul in care mi-sa desfacut contractul de munca datorita desfintarii postului si am mai avut zile de concediu neefectuat cum vor fii ele calculate la ... (vezi toată discuția)
Demisie glyoto glyoto Buna, Stiti daca in cazul in care ne depunem demisia ni se deconteaza zilele de concediu cu plata? (vezi toată discuția)
Plata in bani a concediului de odihna neefectuat magda2004 magda2004 buna ziua! Lucrez intr-o institutie publica iar in anul 2011 nu am efectuat concediul de odihna, intrebarea este daca pot sa solicit sa-mi fie platit acest ... (vezi toată discuția)