avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... FAMILIE
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

FAMILIE

Buna

Am o relatie de 2 ani cu sotul meu si un copil. Doar ca el a plecat de langa mine si copil din cauza parinților lui.Acum zice ca regreta tot insa nu stiu ce sa fac.Parinții mei nu vor sa mai ma vada cu el.Insa el vrea sa vina la ai mei sa vorbeasca cu ei.Eu il iubesc enorm de mult.El vrea sa plece la munca sa ne luam casa noastra si sa ne muta amandoi si copilul.Dar ai mei nu sunt de acord cu asta.Cum ii pot face pe ai mei sa ma lase cu el sa il ierte ca m-a lasat din cauza parintilor lui? Eu sunt Romanca el este Rudar dar nu conteaza asta, ajutati-ma sa imi conving parintii sa il accepte va rog.
Cel mai recent răspuns: Aly000 , utilizator 19:34, 10 Ianuarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Plecati cu el si vedeti-va de viata.
Parintii pot sa fie sau nu deacord cu sotul dumneavoastra dar idealul e sa va casatoriti LEGAL si atunci nu mai au ce sa faca.
.
Ultima modificare: Vineri, 10 Ianuarie 2020
Aly000, utilizator
Sunt casatorita legal cu el avem si un copil.

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna seara,
Plecati cu el si vedeti-va de viata.
Parintii pot sa fie sau nu deacord cu sotul dumneavoastra dar idealul e sa va casatoriti LEGAL si atunci nu mai au ce sa faca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintarea minorului catre tata e posibila? cristeasimona cristeasimona buna ziua!Am si eu o intrebare va rog! In urma unei casatorii de 6 ani, avem un copil cu varsta de 5 ani.acesta a fost crescut mai mult de parintii mei ... (vezi toată discuția)
Obtinere custodie la tata ipatejohn ipatejohn Buna ziua, am avut o relatie de 8 ani fara casatorie, si a rezultat o fetita care are 7 ani, fetita a stat mai mult la bunici din cauza serviciului, am fost ... (vezi toată discuția)
Custodie copil denys77 denys77 buna sera Trec printr-o perioada foarte grea. Am un copil de 2 ani si 9 luni, nu sunt casatorit cu mama baiatului. In februarie anul acesta ne am certat si am ... (vezi toată discuția)