avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... URGENT ! Licitatie publica cu strigare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

URGENT ! Licitatie publica cu strigare

In 30 decembrie 2019 am participat la o licitatie pentru inchirierea unui spatiu pe domeniul public, la licitatie s-au prezentat 3 firme una din acestea fiind desemnata castigatoare, aceasta nu a mai semnat ulterior contractul spatiul ramanand disponibil, regulamentul precizeaza ca in cazul in care spatiul ramane disponibil si nu este adjudecat licitatia se reia la un termen ulterior precizat in regulament. Intre timp s-a schimbat legea licitatiilor si nu se mai fac licitatii cu strigare ci doar in plic cu alt regulament , ce se intampla in cazul de mai sus?
Se continua procedurile asa cum au fost si se reia licitatia cu firmele ramase in cursa pt acel spatiu sau se anuleaza tot si se face alta licitatie dupa noua lege?

Alte discuții în legătură

Concurenta neloiala zaganescu zaganescu O firma care participa la o licitatie care nu este cu strigare ci cu oferta econimica depusa in plic inchis poate fi asociat la o alta firma participanta? Cei ... (vezi toată discuția)
Inscriere contract de inchiriere in cartea funciara Adelina t Adelina t Situatia este urmatoarea................O firma are un contract de inchiriere cu o alta firma, contract de inchiriere care este inscris in cartea ... (vezi toată discuția)
Restituire garantie pfa radiat maxine maxine Buna ziua, PFA a incheiat contract de inchiriere pentru un spatiu, in baza unei licitatii publice cu strigare (spatiu apartinand domeniului public). Conform ... (vezi toată discuția)