avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie militara de invaliditate?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie militara de invaliditate?

Buna ziua. Care sunt condițiile actuale pentru a beneficia de pensie militara de invaliditate( vârsta minimă și vechimea minima)? Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate m.a.i. ionica69 ionica69 Buna ziua, Actualmente sunt funcţionar public –poliţist- (am probleme medicale) si vă rog respectuos să-mi răspundeţi, dacă in baza legislaţiei ... (vezi toată discuția)
Pensie militara de urmas coldea_zoe coldea_zoe ma numesc zoe sunt din cluj si in momentul de fata sunt in pensie gradul 2 de boala si am optat pentru pensia sotului meu decedat , fost ofiter ,benefind ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!,ma confrunt cu o problema:lucrez in domeniu bugetar,la ... cacenschivio_GL; cacenschivio_GL; Buna Ziua!,Ma confrunt cu o problema:Lucrez in domeniu Bugetar,la un serviciu in cadru primariei unde salarizarea este in functie de vechimea in cimpul ... (vezi toată discuția)