avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Transfer gresit de bani
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Transfer gresit de bani

Din gresesla am virat a suma de bani pe contul unei firme cu care mai demult am colaborat, dar care acum se afla in faliment.mentionez, ca nu am avut datorii cstre ei. Cum pot recupera banii? Administratorul mi-a dat numarul de persoanei care se ocupa cu lichidare dar nu se poate contacta. Intrebare,: cum sau de unde se poate afla, cine se ocupa cu o anumita firma aflata in insolventa, respectiv daca aceea suma primita (fara fond juridic) poate sa cheltuiasca sau este obligat sa vireze inapoi?
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 13:34, 15 Ianuarie 2020
Cand am virat o suma in contul altei firme am mers la banca finala cu OP-ul si verificand tranzactia au constatat eroarea - datele firmei erau corecte dar contul era al altei firme - cea la care intresera banii. Banca a anulat tranzactia si a returnat banii scazand comisioanele de tranzactionare.
Puteti afla aceasta informatie adresandu-va Registrului Comertului cu o cerere de furnizare informatii.
Cel mai simplu este sa cautati pe portalul instantelor de judecata dupa denumirea societatii aflate in insolventa dosarul de insolventa.

Pe pagina dosarului ar trebui sa gasiti denumirea administratorului/lichidatorului judiciar.

Apoi puteti cauta in tabloul practicienilor in insolventa date de contact.

Sper sa va fie de folos informatiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz administrator judiciar impotriva intereselor asociatilor LDL LDL Buna ziua, In cazul lichidarii unei societati comerciale prin procedura insolventei simplificata, administratorul judiciar desemnat este obligat, printre ... (vezi toată discuția)
Ani vechime neplatiti de angajator firma falimentata aioaneicezar aioaneicezar In perioada 1999-2010 am lucrat la o firma privata, firma fiind aproape falimentata am plecat in alta parte. Nu demult am aflat ca doar 2 ani din cei 11 au ... (vezi toată discuția)
Inchidere firma srl andreea1184 andreea1184 Am nevoie va rog de informatii cat ajunge pt angajarea unui lichidator ?Firma are datorii si la Finante si Furnizori astept va rog nr de contact,sunt din Galati (vezi toată discuția)