avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Clasare plingere penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Clasare plingere penala

Solutionarea dosarului penal in care eram parte vatamata s-a tot tergiversat inca din anul 2011. in decembrie 2019 plingerea mea s-a clasat procurorul apreciind ca a intervenit prescriptia faptelor penale.
M-ar interesa sa aflu ce as mai putea intreprinde in acest caz si daca mai are rost sa depun plingere in instanta. M-as bucura daca as primi un raspuns. Multumesc
Daca a intervenit prescriptia raspunderii penale, nu mai aveti ce sa faceti. Discutati cu un avocat sa verifice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plingere impotriuva ordonantei procurorului general. ergisela ergisela Buna ziua, va rog mult sa ma ajutati cu un sfat. Am formulat o plingere penala in anul 2011. S-a tot tergiversat solutionarea dosarului, iar in anul 2014 ca ... (vezi toată discuția)
Tergiversarea procesului penal pana la prescriere cris_cris_cris cris_cris_cris Daca organele de cercetare penala si/sau procurorii au tergiversat solutionarea plangerii penale pana la prescrierea raspunderii penale, ce mai poate face ... (vezi toată discuția)
Întrebarea de ieri era ce fac daca mi-a fost respinsa plângerea ... Amalia dinu Amalia dinu Întrebarea de ieri era ce fac daca mi a fost respinsa plângerea la prima procuror și s a clasat cauza că fiind perimată in cazul când organele de ... (vezi toată discuția)