avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Despagubire inundatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Despagubire inundatie

Buna ziua,

Am inundat un vecin si m-am oferit sa ii aduc un zugrav pentru reparatii dar dansul a refuzat spunand ca vrea sa fie despagubit prin intermediul firmei de asigurari la care are o polita de asigurare facultativa. Intrucat stiu ca asiguratorul va face demersuri pt a isi recupera prejudiciul de la mine si nu stiu care va fi suma impusa am refuzat sa semnez adeverinta de la firma de asigurari. Intrebarea mea este daca eu sunt obligat sa semnez aceasta adeverinta si sa se mearga prin firma de asigurari din moment ce m-am oferit sa ma ocup de reparatii Mentionez ca asociatia de proprietari a semnat aceasta adeverinta dar fara sa vina sa constate de unde este avaria in apartamentul meu.
Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 14 Ianuarie 2020
Mmm45, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:36, 15 Ianuarie 2020
Eu i-as face o notificare prin avocat ca sunt dispus sa-i fac reparatiile, dar pentru asta trebuie sa va lase sa le faceti. Cel mai bine mergeti la un avocat si discutati pentru ca riscati sa suportati orice crede vecinul ca trebuie reparat. Avand acea notificare nici nu ar trebui sa se ajunga la proces. Aceeași notificare as trimite-o si la firma de asigurare a respectivului - in acest caz firma ar trebui sa-l atentioneze pe respectivul sa accepte.
Ultima modificare: Miercuri, 15 Ianuarie 2020
GermanAlex, utilizator
Pentru rapiditatea solutionarii apelati la un mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce e facut cand presedintele asociatiei de proprietari este aceesi persoana cu proprietarul apartamentului ce reprezinta sursa inundatiei apartamentului altui locatar? Naiya Naiya Buna seara, De mai mult de 3 ani sunt inundata la nivelul tavanului bucatariei intr un loc ce corespunde instalatiei sanitare ce deserveste bideul baii din ... (vezi toată discuția)
Inundat de vecin alexander2013 alexander2013 Buna ziua! De un an de zile ma confrunt cu o problema deloc noua pentru multi altii.. Vecinii de deasupra ma inunda la cel putin 2 luni! Prima oara m-au ... (vezi toată discuția)
Garsonieră inundată constant de peste un an. ce pot face? e complet distrusă, cu pereții negri de mucegai iar eu sunt absolut disperată și îngrozită că nimănui nu-i pasă Macha Macha Vecina de deasupra are probleme la scurgerile de la baie ( cada, chiuveta) si inunda garsoniera noastra de mai bine de un an de zile. Garsoniera este in ... (vezi toată discuția)