Am inundat un vecin si m-am oferit sa ii aduc un zugrav pentru reparatii dar dansul a refuzat spunand ca vrea sa fie despagubit prin intermediul firmei de asigurari la care are o polita de asigurare facultativa. Intrucat stiu ca asiguratorul va face demersuri pt a isi recupera prejudiciul de la mine si nu stiu care va fi suma impusa am refuzat sa semnez adeverinta de la firma de asigurari. Intrebarea mea este daca eu sunt obligat sa semnez aceasta adeverinta si sa se mearga prin firma de asigurari din moment ce m-am oferit sa ma ocup de reparatii Mentionez ca asociatia de proprietari a semnat aceasta adeverinta dar fara sa vina sa constate de unde este avaria in apartamentul meu.
Multumesc!
Eu i-as face o notificare prin avocat ca sunt dispus sa-i fac reparatiile, dar pentru asta trebuie sa va lase sa le faceti. Cel mai bine mergeti la un avocat si discutati pentru ca riscati sa suportati orice crede vecinul ca trebuie reparat. Avand acea notificare nici nu ar trebui sa se ajunga la proces. Aceeași notificare as trimite-o si la firma de asigurare a respectivului - in acest caz firma ar trebui sa-l atentioneze pe respectivul sa accepte.