avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cumparat masina cu km dati inapoi
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cumparat masina cu km dati inapoi

Am si eu o intrebare nu stiu cum sa procedez am cumparat o masina acum 3 saptamini nu sa lucrat sa pot verifica km masina are in bord 290000 am verificato la rar avea in luna 4 an 2019 460000 am martori si poze cu masina cind am cumparato astept un sfat
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:58, 15 Ianuarie 2020
~ Conținut șters la cerere ~
Ati putea incerca o plangere penala pentru inselaciune deoarece ar putea sa fie mai eficienta daca se va stabili ca fapta este inselaciune conform legii penale.
Dol este clar pentru un proces civil dar pot exista multe probleme legate de procesul civil.
O sa va explice pe larg avocatul ce si cum deoarece este destul de mult de explicat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina sh cumparata si apoi au aparut probleme BusuiocRoxana BusuiocRoxana Buna ziua, Am cumparat o masina Dacia Sandero fabricata in 2019 cu aprox 5000 km. Masina arata si functiona ca noua. Ca sa fiu sigura, am dus masina la ... (vezi toată discuția)
Vw polo sub sechestru in italia Petrica Popa Petrica Popa In 31 august 2018 am Cumparat o Masina VW polo cu numere rosii provizorii de Bacau si RAR efectuat in Bacau in 30 August. Am facut toate actele necesare pentru ... (vezi toată discuția)
Cumparare auto cu kilometraj dat inapoi 100.000 km ylye ylye fratele meu a cumparat o masina ,iar vanzatoru auto pf. a sustinut ca, km masinii sunt reali . dupa o saptamana , fratele a reusit sa verifice km ....si masina ... (vezi toată discuția)