Ionut.ion 
	    	Utilizator

Ionut.ion 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

BoangherMihaela 
	    	Utilizator

BoangherMihaela 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 tidna1-mofsyt-Gywhyk	                   

As dori sa știu cum se calculează indemnizația pentru creșterea copilului deci eu am lucrat in 2017 din luna a 6a pana in luna a 9 apoi am făcut pauza in ... (vezi toată discuția)
	                    tidna1-mofsyt-Gywhyk	                   

As dori sa știu cum se calculează indemnizația pentru creșterea copilului deci eu am lucrat in 2017 din luna a 6a pana in luna a 9 apoi am făcut pauza in ... (vezi toată discuția)

Lavi1999	                   

Buna dimineata, as vrea sa stiu si eu daca beneficiez de indemnizatie, am aproape 6 luni jumatate de sarcina si sunt angajata din 1 iulie 2019, nu stiu daca se ... (vezi toată discuția)
	                    Lavi1999	                   

Buna dimineata, as vrea sa stiu si eu daca beneficiez de indemnizatie, am aproape 6 luni jumatate de sarcina si sunt angajata din 1 iulie 2019, nu stiu daca se ... (vezi toată discuția)

Cristinakst	                   

Am 25 de saptamani de sarcina. Iar eu îndeplinesc 1 an la locul de muncă pe 1 aprilie. Pot beneficia de indemnizație?  Cum pot? (vezi toată discuția)
	                    Cristinakst	                   

Am 25 de saptamani de sarcina. Iar eu îndeplinesc 1 an la locul de muncă pe 1 aprilie. Pot beneficia de indemnizație?  Cum pot? (vezi toată discuția)