avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită cerere de validare poprire in doua dosare conexe
Discuție deschisă în Executare silită

cerere de validare poprire in doua dosare conexe

Am de executat o persoana si deoarece a facut cerere de anulare, si a pierdut, a mai aparut un al doilea dosar. In total doua dosare de executie. Deoarece refuza sa platesca, executor a identificat un tert care avea relatii comericale (un contract de inchiriere pentru o locuinta) cu debitorul meu. La rindul lui tertul poprit refuza sa platesca si trebuie sa fac o cerere de validare a popririi.
Intrebare: Trebuie sa fac doua cereri de validare a popririi, fiind vorba de doua dosare de executie, sau pot sa comasez litigiul intr-o singura actiune? Cit este taxa de timbru pentru o cerere de validare a popririi?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Poprire salariu hotarare definitiva dar nu irevocabila ClaudiaN ClaudiaN Societatea poate pune poprire pe salariul angajatului in baza unui titlu executoriu (hotararea de fond in litigii de munca) daca acesta nu este si irevocabil? ... (vezi toată discuția)
Executare silita C.Daniellita C.Daniellita Buna ziua, Intampin urmatoarea situatie: am terminat un litigiu de munca cu fostul angajator, am castigat procesul si pentru ca nu au vrut sa plateasca am ... (vezi toată discuția)
Validare poprire skorpyonull skorpyonull Sunt chemat (firma)in judecata intr-un dosar in calitate de tert poprit dosar in care se cere validarea popririi. In fapt am fost somat de executor in luna ... (vezi toată discuția)