avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 263 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Compensarea datoriilor
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Compensarea datoriilor

Buna ziua,
Am o intrebare legata de H.G 773/2019 privind compensarea datoriilor cu aplicare de la 1 ianuarie 2020. Noi efectuam compensari cu valori mai mici de 10000 lei si stingem datoria in aceeasi zi cu furnizorul. Emitem facturile in aceeasi zi, nedepasind termenul de 30 zile. Conform noii hotarari nu trebuie sa mai folosim ordinele de compensare imprimate si trebuie sa declaram toate compensarile in sistemul CPPI?

Multumesc frumos,
Ultima modificare: Joi, 16 Ianuarie 2020
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Ordine de compensare sorina_han sorina_han Va rog ma ajuta cineva cu art. din codul fiscal referitor la regimul ordinelor de compensare? Multumesc:love2: (vezi toată discuția)
Despre compensatie iarina_73 iarina_73 Buna ziua. In cazul in care doua societati comerciale vor sa faca o compensare a datoriilor, si suma este mai mare de10.000 RON se pot aplica prevederile ... (vezi toată discuția)
Raportare la imi? expro expro cine trebuie sa raporteze la IMI? toti agentii economici care au datorii scadente>10000 si 30 de zile? dar daca am contracte in care se specifica termenele de ... (vezi toată discuția)