avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1041 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Absolventa vs somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Absolventa vs somaj

Buna ziua! Am terminat facultatea anul trecut si m-am inscris pe somaj. M-am angajat si trebuia sa stau la societate din cate am inteles eu un an de zile pt ca am primit la angajare o prima de angajare.Acuma societatea trebuie sa ne puna pe somaj.Eu sunt angajata cu carte de munca de un an si 2 luni.Oare m-ai pot beneficia de somaj?
Cel mai recent răspuns: Ramona Bosinceanu , Consultant resurse umane 19:20, 7 Decembrie 2009
Buna seara,
daca aveti 12 luni lucrate/cotizate in ultimele 24, da, beneficiati de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somer in evidenta fara indemnizatie? damiangod damiangod Buna ziua Vreau sa stiu daca pot sa beneficiez ajutor de somaj. Povestea e urmatoarea : am terminat facultatea (licenta) anul trecut si de atunci pana acum ... (vezi toată discuția)
Mai pot primi indemnizatie de somaj? bogdan777b bogdan777b salutare...as dori si eu o informatie daca se poate! am fost dat in somaj anul trecut in octombrie si am beneficiat de somaj pana in aprilie dupa care am fost ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa mai beneficiez de somaj? adonisvigalex adonisvigalex Buna ziua! La 01.03.2009 am intrat in somaj pentru 1 an si 3 luni si pana in prezent,suspendand de mai multe ori somajul, am lucrat pe perioade ... (vezi toată discuția)