avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pluralitate intermediara
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pluralitate intermediara

in anul 2017 am avut o condamnare cu suspendare pt permis 9 luni si 10zile cu termen incercare 2 ani.Eram in termenul de incercare iar in
in 25 decembrie 2018 am avut un incident pt tulburarea ordinii si am primit in prima instanta amenda 3000 lei.procurorul a facut recurs ca nu s au contopit pedepsele pt concurs.credeti ca as putea sa raman cu decizia primei instante?mentionez ca sunt casatorit, am loc munca stabil si un bebe de 4 luni .multumesc
Cel mai recent răspuns: pauldorin87 , utilizator 09:43, 18 Ianuarie 2020
Pare legal ce solicita procurorul.
ART. 44 c.p.
Pluralitatea intermediară
(1) Există pluralitate intermediară de infracţiuni când, după rămânerea definitivă a unei hotărâri de condamnare şi până la data la care pedeapsa este executată sau considerată ca executată, condamnatul săvârşeşte din nou o infracţiune şi nu sunt întrunite condiţiile prevăzute de lege pentru starea de recidivă.
(2) În caz de pluralitate intermediară, pedeapsa pentru noua infracţiune şi pedeapsa anterioară se contopesc potrivit dispoziţiilor de la concursul de infracţiuni.


asa este.si in sentinta scrie ca se constata cazul de pluralitate intermediara invocand art 74 c penal. precum si ,,instanta obs ca posibilitatile de indreptare se intrevad, nefiind cunoscut cu antecedente penale.....Pe mine ma nelinisteste insa recursul .....voiam o parere asupra posibilitatii ramanerii deciziei primei instante. Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Ianuarie 2020
pauldorin87, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contopirea pedepselor : o mica explicare ady01 ady01 Buna ziua , am si eu o intrebare , am avut o pedeapsa de 21 de luni in austria dintre care am executat 14 luni , iar in romania mai am o pedeapsa de 24 de luni ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa cu executare, contopire, eliberare conditionata Gherman Adrian Gherman Adrian Buna ziua , am un proces pe rol voi fii condamnat sigur cu executare faptele sunt din 2008- 2012, eu am fost condamnat in 2014 definitiv la 3 ani 6 luni in ... (vezi toată discuția)
Recidiva? viorica9 viorica9 În situaţia în care o persoana a fost condamnată la pedeapsa închisorii mai mare de 6 luni pentru săvârsirea unei infracţiuni intenţionate, dar cu ... (vezi toată discuția)