avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 204 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de invaliditate-definitiva
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de invaliditate-definitiva

Buna ziua.Vreau sa stiu unde pot intreba de exemplu,de ce ministerul muncii ,sanatatii etc. nu pensioneaza definitiv sa nu mai umble pe la comisii oameni ca in urmatorul caz:Pensionat pe caz de boala grad 2 invaliditate cu infarct miocardic acut,regurgitare mitrala severa cu operatie pe cord,schimb de valva mitrala ,tratament anticoagulant,plus alte complicatii cu boala autoimuna.Nu mai am drept de munca si nici nu pot munci ,nu pot face efort cat de mic,nu am voie in frig,caldura mare, stres,etc..Este clar ca nu mai pot sa prestez munca in viitor, sa fiu iar in campul muncii.Ca mine sau mai rau decat mine sunt mii de persoane de ce nu ne pensioneaza definitiv si trebuie sa umblam pe la comisie cu tot ce presupune aceasta ,stat la cozi la doctor,analize echografii,programari in zile friguroase de iarna sau caniculare etc.cand noua toate acestea ne sunt contraindicate si ne afecteaza mai rau sanatatea deja subreda.Nu se poate da o lege sa reglementeze aceasta stupizenie,noi nu mai ne insanatosim nu ne mai creste o inima sanatoasa sau dupa caz.Mai ales ca avem o varsta peste 55 de ani si sa zicem 30 ani in campul muncii.Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Nedumerire got2i got2i Buna ziua.Am si eu o nelamurire,in urma unei situatii am primit un raspuns dar sunt nedumerit.Am fost la comisia de expertiza medicala a persoanelor cu ... (vezi toată discuția)
Infarct miocardic subendocardic -operatie bypass hoina hoina in luna oct.am avut infarct miocardic cit si alte probleme-insuficienta ventriculara stinga,insuficenta mitrala/valva/stenoza arterelor/cardiopatie ... (vezi toată discuția)
Dupa cat timp primesc raspuns la o contestatie? Cami cami Cami cami In urma taierii pensiei de boala..am facut contestatie.Dupa cat timp primesc raspuns?O sa mai fiu chemata la institutul de Expertiza Pentru Capacitate de Munca ... (vezi toată discuția)