avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Credit RCI leasing Romania program rabla
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Credit RCI leasing Romania program rabla

Am facut un credit prin programul rablala firma RCI leasing Romania,,in luna 0ctombrie 2018 am luat o masina,,si la 2 luni a muri sotul..am anuntat firma de leasing,spunand situatia respectiva,,,iar firma nu a vrut sa gasim o cale amiabila,de a rezolva problema,dupa cateva luni in martie 2019 mi-au trimis o notificare,prin care m-au anuntat ca sa reziliat contractul si sa predau masina,,,iar in cazul ca nu ma comformez cereri ma executa silit..i-am sunat si le-am spus sa vina sa ia masina si incheiem orice datorie fata de ei,Din acel moment nimeni nu a mai dat nici un semn de viata,,a trecut aproape un an ,,,Mentionez ca sunt singura am o pensie de handicap,gradul 2,,si nu-mi permit sa angajez, un avocat,Ce sfat i-mi puteti da si la ce ma pot astepta din partea lor,,,Va multumesc

Alte discuții în legătură

Reziliere contract leasing a001122 a001122 buna ziua am un contract de leasing cu firma RCI Leasing Romania IFN SA pt achizitie un autoturism inca din anul 2007. azi dimineata am sunat la dinsii si ... (vezi toată discuția)
Somatie executare leasing auto Savagabi Savagabi In septembrie 2008,am achizitonat prin leasing auto un autoturism logan.Pana in luna mai 2009 am achitat toate ratele la zi ,dar din cauza situatiei economice ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract leasing simoione simoione Buna ziua! Ma confrunt in prezent cu o problema juridica si as vrea sa vad cateva pareri inainte de a lua o decizie . Firma mea are incheiate doua ... (vezi toată discuția)