avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Echivalare studii dosar concurs.
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Echivalare studii dosar concurs.

Bună ziua. Solicit această informație pentru a ști dacă pot participa la concursuri unde se solicită studii de masterat sau postuniversitare. Am făcut studiile economice la fără frecvență în perioada 1995-2000 susținănd examenul de licență in anul 2017. Studiile efectuate se incadrează in următorul articol din legea nr. 1/2011?

Art. 153 - (2) Diploma de absolvire sau de licenţă a absolvenţilor învăţământului superior de lungă durată din perioada anterioară aplicării celor trei cicluri tip Bologna este echivalentă cu diploma de studii universitare de master în specialitate.

Alte discuții în legătură

Echivalare master pentru studiile universitare incheiate inaintea sistemului bologna Daniela_Dudu Daniela_Dudu Studiile universitare incheiate inaintea sistemului Bologna sunt echivalate cu master? De ex. Licenta la drept 1998 sau o diploma la politechnica in 1989? Stiu ... (vezi toată discuția)
Conditii studii participare concurs pentru functie publica de conducere laura-ioana laura-ioana Buna ziua! In situatia in care participantul la concurs pentru o functie de Director economic are studii universitare de lunga durata ( \\\\"din perioada ... (vezi toată discuția)
Diploma de invatamant superior de lunga durata 42MELANIA 42MELANIA Buna ziua, Diplomele absolventilor de invatamant superior de lunga durata sunt echivalente cu diplomele de master? Multumesc (vezi toată discuția)