avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Conditii studii participare concurs pentru functie ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Conditii studii participare concurs pentru functie publica de conducere


Buna ziua!
In situatia in care participantul la concurs pentru o functie de Director economic are studii universitare de lunga durata ( "din perioada anterioara aplicarii celor trei cicluri tip Bologna este echivalenta cu diploma de studii universitare de master in specialitate.") dar in cadrul studiilor economice, specializarea este Marketing, acesta poate participa la concurs in situatia in care art. 57 alin. (7) din Legea 188/1999 prevede (vezi bold):
"(7)Pentru participarea la concursul de recrutare organizat pentru ocuparea functiilor publice de conducere, candidatii trebuie sa fi absolvit studii de masterat sau postuniversitare in domeniul administratiei publice, management ori in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice."?
Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 3 Septembrie 2014
laura-ioana, utilizator
Cel mai recent răspuns: puru geta , utilizator 12:16, 3 Septembrie 2014
Art. 153 alin.(2) din legea 1/2011 Educatiei nationale " Diploma de absolvire sau de licenta a absolventilor invatamantului superior de lunga durata din perioada anterioara aplicarii celor trei cicluri tip Bologna este echivalenta cu diploma de studii universitare de master in specialitate"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Criterii de eligibilitate pentru ocuparea unei functii publice de conducere laura-ioana laura-ioana Buna seara! in situatia unor studii universitare de lunga durata, finalizate in 2006 cu titlul de Economist licentiat, mai este necesar master sau studii ... (vezi toată discuția)
Echivalare studii dosar concurs. VIONORA VIONORA Bună ziua. Solicit această informație pentru a ști dacă pot participa la concursuri unde se solicită studii de masterat sau postuniversitare. Am făcut ... (vezi toată discuția)
Functii conducere steluta69 steluta69 as dori sa stiu daca sunt necesare cursuri postuniversitare sau master pentru functii de conducere Conf art 66 legea 188 totodata conf noii legi a ... (vezi toată discuția)