Ionut.ion 
	    	Utilizator

Ionut.ion 
	    	Utilizator	    

constantin2020 
	    	Utilizator

constantin2020 
	    	Utilizator	    

Buna ziua,
Ati avut stagiul minim de cotizare pentru a beneficia de plata acestui concediu?
Daca da, nu aveti ce ore sa recuperati in perioada acestui concediu.
 Ionut.ion 
	    	Utilizator

Ionut.ion 
	    	Utilizator	    

constantin2020 
	    	Utilizator

constantin2020 
	    	Utilizator	    

Atunci ce zile aveti de recuperat din perioada concediului medical?
La ce lege...face referire?
 agentuoo7	                   

Buna ziua, ma numesc Vlad Nicolae.
Lucrez intr-o companie multi-nationala care-si desfasoara activitatea 7 din 7. De curand am avut un concediu medical 3 ... (vezi toată discuția)
	                    agentuoo7	                   

Buna ziua, ma numesc Vlad Nicolae.
Lucrez intr-o companie multi-nationala care-si desfasoara activitatea 7 din 7. De curand am avut un concediu medical 3 ... (vezi toată discuția)

123AR	                   

Buna ziua! Lucrez pe postul de asistenta medicala intr-un spital de stat. In contract scrie 8h/zi, 40zile/ saptamana, dar eu lucrez ture de 12 ore (fara spor ... (vezi toată discuția)
	                    123AR	                   

Buna ziua! Lucrez pe postul de asistenta medicala intr-un spital de stat. In contract scrie 8h/zi, 40zile/ saptamana, dar eu lucrez ture de 12 ore (fara spor ... (vezi toată discuția)

lise	                   

buna seara am avut concediul medical 7 zile si mi se plateste dupa 21 de zile dupa salariul .se poate asa ceva .mi sa spus ca atunci vin bani de la sanatate/ (vezi toată discuția)
	                    lise	                   

buna seara am avut concediul medical 7 zile si mi se plateste dupa 21 de zile dupa salariul .se poate asa ceva .mi sa spus ca atunci vin bani de la sanatate/ (vezi toată discuția)